Training talent­ontwikkeling

talentenjacht-geel
training-talentontwikkeling-talentenjacht

Training talent­ontwikkeling

talentenjacht-geel

Ben jij geïnteresseerd in talentontwikkeling? En zou je meer willen weten over talentontwikkeling en het voeren van een talentgesprek? Meld je dan nu aan voor deze onwijs gave en bijzondere training.

Drie daagse training talentontwikkeling

In augustus en september organiseren we een drie daagse-training. Tijdens deze training willen we jou ‘een andere kijk op ontwikkeling van mensen’ bieden. Simpelweg omdat dit helpt bij grote maatschappelijke uitdagingen waar we momenteel mee te maken hebben, zoals; arbeidstekort, verzuim, burn-out, verloop, stress, psychische klachten, vergrijzing en gen Z.

Waar komen deze klachten vandaan? Wat kun jij eraan doen? Waarom is talentontwikkeling nou zo belangrijk? Waar leidt talentontwikkeling toe? Je leert het allemaal tijdens deze interactieve, leuke en bijzondere training.

“‌‘Word wie je bent, leer varen op je eigen talent’”

zelfontplooiing is een basisrecht en behoefte

Cultureel gezien groeien we op in een systeem dat gericht is op meer, hoger, beter, sneller, best. Dit maakt dat we gericht zijn op normen en doelen die buiten onszelf liggen. Door deze blik naar buiten zijn we ‘de blik’ naar binnen vergeten: “wie ben ik en wat zijn mijn talenten en waarden?”. Dat is zonde, want zelfontplooiing is een basisrecht en behoefte. Deze “weeffout” ligt al in ons onderwijssysteem besloten. We sturen op slechts 2 intelligentiegebieden ‘taal en rekenen’ en op basis van een toets, die slechts deze twee gebieden test, differentiëren we een maatschappij in ‘hoog en laag’. Aan deze ‘hoog en laag’ hebben we vervolgens allerlei waarden gekoppeld, zoals; financiële waardering, maatschappelijke waardering en daarmee eigenwaardering. We hebben een maatschappelijke ‘ik’ ontwikkeld en geen eigen ‘ik’. Dit maakt dat zelfontplooiing en zelfvertrouwen in een ander daglicht zijn komen te staan.

Dat is nou precies waar talentontwikkeling overgaat. We gaan opzoek naar jouw natuurlijke patroon in denken, handelen en voelen. Een patroon waar je mee geboren bent. Een patroon dat jou zo eigen maakt.

Leonie-talentenjacht
talentenjacht-geel

Download trainingsbrochure