Coaching

talentenjacht-geel
coaching-talentenjacht

Coaching

talentenjacht-geel

Burn-out coaching

Heb je een burn-out? Ervaar je stress of een voortdurend opgejaagd gevoel?
Ieder mens is geboren met talenten. Talenten zijn eigenschappen die jouw identiteit vormen. Ze vormen een patroon in jouw denken, handelen en voelen. Zonder dat jij het in de gaten draait dit patroon al je hele leven lang.
Je komt tot wasdom als dit patroon in een bepaalde omgeving lekker kan draaien. Maar precies op die plekken waar die eigenschappen niet tot wasdom komen, krijg je stress. Dan gaat ditzelfde patroon ‘overcompenseren’. Op dat moment loop je leeg.

We ontrafelen deze talenten. We ontdekken dit patroon en geven je handvatten. Het is een handvat voor het leven. Je blijft duurzaam inzetbaar en wordt autonoom.

Vergoeding: veel werkgevers vinden het belangrijk dat medewerkers met plezier én volle batterijen aan het werk zijn & blijven. Het traject wordt dus vaak vergoed. Vraag naar de mogelijkheden op jouw werk.

Loopbaan coaching

Ben je toe aan een nieuwe baan maar heb je geen idee wat je volgende stap moet zijn? Heb je voor de zoveelste keer een mislukte stap in je loopbaan gemaakt? Weet je gewoon even niet wat je wilt? Dan is het de hoogste tijd om jouw talenten te ontdekken. Iedereen is geboren met talent, dus jij ook!

We maken een reis door de tijd. We gaan terug naar je jeugd. Waar lag je interesse, wat deed je vroeger graag, wat doe je nu het allerliefst? Na deze ontdekkingsreis gaan we jouw talenten ontplooien om je er uiteindelijk op te leren varen. Je zult verrast zijn over de uitkomst van dit traject!

logo-jong-waterbeheer
logo-teijin
logo-flevoziekenhuis
logo-teijin
logo-veiligheidsregio-gelderland-midden

“Onvoorstelbaar, het raakt mijn kern, dit is wie ik echt bent.”

contact?

Talentenjacht is er voor jou!

Ben je inmiddels ook nieuwsgierig naar jouw talenten? Heb je een burn-out?
Wil jij met jouw team aan de slag en hen allemaal in hun kracht zetten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.